Niels van Andel

Ik ben geboren en getogen in het dorp IJzendoorn, een van de kleinste dorpjes uit onze gemeente waar het dorpsgevoel nog altijd voelbaar is. Ik denk nog altijd met veel plezier terug aan de activiteiten van de oranje vereniging, het hele dorp was daar bij betrokken, spelletjes, een gezellige BBQ. Ook mijn periode op de dorpsschool (Isandra) was een zeer prettige het is doodzonde dat deze school heeft moeten sluiten, want nog dagelijks denk ik terug aan de leuke momenten op ons schooltje. 


Mijn ouders hebben mij altijd geleerd dat als je iets wilt, dat je er dan zelf wat van moet maken. Met klagen en langs de zijlijn staan ga je er niet komen. Die instelling draag ik daarom altijd met mij mee. Ik ging in de leerlingenraad om de school beter te maken, ook later op de hogeschool ben ik altijd betrokken gebleven. De politiek vond ik altijd interessant en de VVD trok mij aan, daar zitten doeners heb ik altijd gedacht. In 2015 heb ik de stap gezet en werd ik lid en actief. Sinds 2018 heb ik de eer onze inwoners te vertegenwoordigen.


Ik vind het belangrijk iets voor onze inwoners te betekenen, ook de stoeptegel is belangrijk. Aan dikke plannen en mooie woorden hebben inwoners niets. Dat betekent handen uit de mouwen en aan de slag. Pas heb ik mij samen met inwoners aan de Keizerstraat (in IJzendoorn) hard gemaakt voor een veiligere weg en met succes! Daarvoor zit ik in de politiek, om problemen om te lossen. 


Heeft u of jij iets wat goed gaat maar beter kan? Neem gerust contact met mij op. Samen gaan we werken aan een Neder-Betuwe dat werkt voor iedereen.