Laurys Bennink

Ruim 28 jaar heb ik in het mooie Ochten gewoond. Samen met mijn ouders, broertje en zusje heb ik de laatste tien jaar in de nieuwbouwwijk De Triangel gewoond. Sinds dit jaar woon ik op mijzelf in het prachtige Echteld. Mijn ouders zijn harde werkers, mijn vader werkt bij een familiebedrijf in Dodewaard/Wely en mijn moeder werkt in de zorg. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin en draag die normen en waarden nog steeds uit. 


In 2017 ben ik actief geworden voor de lokale VVD. Het is bij de VVD daar waar ik mijzelf thuis voel. Rechts van het midden met het liberalisme als uitgangspunt. Bij de VVD staat het eindpunt niet centraal maar de weg ernaar toe wel. Ruimte en vrijheid voor eenieder om zich te ontwikkelen. Dagelijks zet ik mijzelf in dat wat goed gaat in Neder-Betuwe goed blijft. En dat wat beter moet beter wordt.


Mijn hart ligt in het veiligheidsdomein. In het dagelijks leven werk ik als Analist bij de Rabobank. Ik onderzoek organisaties op witwassen, fraude en terrorismefinanciering. Een baan waardoor ik veel ondernemers spreek. 
Het is een voorrecht om als lijsttrekker deze verkiezingen in te gaan. Met een mooie lijst van jong en oud, mannen en één vrouw, ondernemers en werknemers. 
Neder Betuwe blijft goed en wordt beter.